NIEUW ONTWERP VAN FACEBOOK PAGINA’S KOMT ERAAN

Niet lang nadat Facebook aankondigde dat er een redesign zou zijn van News Feed, laat het bedrijf weten dat er een nieuwe tijdlijn ontwerp voor Facebook-pagina’s zal komen.

Dit zal niet meteen uitgerold worden, hoewel sommige pagina admins dit nieuwe ontwerp vandaag al zouden kunnen hebben. Facebook geeft aan dat dit in de loop van deze week uitgerold zal gaan worden.

WAT VERANDERT ER?

De rechterkolom van de tijdlijn worden alle berichten van de pagina tonen. Alle berichten zullen consequent verschijnen, in een lijn, als op de tijdlijn van een persoon en op News Feed. De linkerkolom zal informatie gaan bevatten over de pagina of bedrijf, een kaart, openingstijden, telefoonnummer, website URL , foto’s en video’s. Belangrijke indicatoren, zoals advertenties , likes, post bereik en ongelezen notificaties zal getoond worden in een balk rechts naast de berichten.

WAT BETEKENT DIT VOOR MARKETEERS?

Facebook zegt dat deze veranderingen helpen het gemakkelijker te maken voor pagina admins om informatie die ze nodig hebben te vinden. Er zal ook een website zijn functie Kijk in de Pagina Insights tool voor admins , zodat marketeers om tabbladen op de pagina’s vergelijkbaar is met hun eigen ( of concurrenten ) te houden en performances die pagina’s bij te houden.

Hoogstwaarschijnlijk zal de profiel foto hetzelfde formaat blijven, maar het kan nodig zijn voor marketeers om dit na de update te bekijken en eventueel aan te passen omdat de profielfoto een beetje hoger zal zitten.

FACEBOOK VERKLAARDE DE NIEUWE LAY-OUT IN EEN BLOG POST

No matter where you are on your Page, you can now view information about the ads you’re running and new likes on your Page, as well unread notifications and messages. You can click on any section in the This Week section for more detail.

We’ve also added new navigation options to the top of the Page, making it easier to access your activity, insights and settings. The Build Audience menu at the top of the Page offers direct access to your Ads Manager account.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *